U bent hier: Home  »  Referenties: Presenteren
"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg"

Referenties: Presenteren

Joanne Mulder Yogahome

Tijdens de cursus presenteren heb ik ervaren dat ik mezelf wel kan presenteren en de goede weg in ben gegaan door mijn passie yoga vorm te geven met www.yogahomeachterhoek.nl.
Mede dank zij de cursus presenteren kan ik mijn passie nu doorgeven.

NLP presenteren

Peter Derksen

“het hoeft helemaal niet spannend te zijn

Na een vriendelijke ontvangst door Hetty kregen we een pittige, maar vooral een plezierige dag voorgeschoteld. 

Tijdens deze cursus werd het mij duidelijk dat je alles moet vertellen vanuit je hart zonder de vraag: wat zal die ander wel niet van mij denken?” Dit maakt het minder spannend.
Het is gewoon simpel. Ga voor een groep staan met je mind op:
ik heb jullie iets te vertellen waar je wat van zou kunne leren.

Mijn verwachting van deze cursus is dus zeker waargemaakt. Ik weet door deze fantastische cursus dat ik heel de wereld met gemak aan kan.

Wat het mij heeft opgeleverd? Ik heb mezelf beter leren ontdekken, ik heb zelfs na de cursus zelfs de complimenten gekregen dat het bij mij zo vanzelf ging en gaat. Volgens anderen kan ik makkelijk een hele dag voor een grote groep staan en ze verblijden met mijn kennis.

Ik wil Hetty dan ook hartelijk danken voor een fantastische begeleiding tijdens deze communicatiecursus, een cursus die ik iedereen kan aanraden.
NLP presenteren

Yvonne van Laak

“ik weet nu hoe ik focus kan houden”.

Tijdens de cursus presenteren heb ik geleerd hoe ik focus kan houden in een presentatie, mezelf kan zijn en het beste uit mezelf naar boven kan halen.
Het heeft mij daarnaast heel veel positiviteit opgeleverd om bij deze dag aanwezig te zijn.

NLP presenteren

Torsten Slot

“een helder verhaal”.

Ik ben me bewust geworden van veel zaken die ik al toepaste, maar begrijp nu beter hoe het werkt. Communicatie vanuit 3 dimensies. Visueel, Auditief en Kinesthetisch.
Niet alleen op de fijnste manier voor jezelf, maar ook op een prettige manier voor je publiek.
Het aangereikte is zeker in de praktijk toepasbaar, omdat je als docent de hele dag communiceert en presenteert. Het was een helder verhaal met prima voorbeelden en theorie.

Cursus presenteren voor docenten Rietveld Lyceum

Klantreferenties

Inzicht “Geen enkele cursus heeft mij zoveel inzichten gegeven”
Je bent bezig met je eigen weg. Je eigen ontdekkingsreis naar de mogelijkheden van communiceren. Daarbij ontdek je welke taal je raakt, wel gedrag je inzet en welke emoties en overtuigingen je belemmeren. Vervolgens worden door oefeningen de belemmeringen omgezet in mogelijkheden. Er worden handvatten aangereikt die in het dagelijks leven in te zetten zijn. Na een tijdje ben ik ook gestopt met het alsmaar denken en kan ik mijn aandacht meer richten op mijn gevoel. Ik ben gelukkig in beweging en neem steeds meer mijn positie in. NLP In-Zicht Iloeska Kuster
NLP communicatiecursus “je voelt je meteen begrepen en vertrouwd”
Deze cursus heeft me vooral geholpen gewoon te “doen”. Ik weet het vaak goed in mijn hoofd en NLP heeft me geholpen dit in daadwerkelijk in actie om te zetten. De wijze, waarop Hetty de cursus geeft, is van begin tot eind leerzaam, fijn en boeiend. Hetty heeft op basis van haar eigen levenservaringen een groot voorstellingsvermogen in wat er bij mensen leeft en hoe ze zich erbij voelen. Hetty weet NLP zodanig uit te leggen, dat het in praktijk direct toepasbaar is. Door de veilige omgeving was de feedback op elkaar open, prettig en opbouwend. NLP communicatiecursus Max Liptiay
“Wat uit het hart komt zal de ander raken”
 
 

In and Outside Coaching & Training

Wilhelminastraat 28a
6942BL , Didam
Gelderland
Je kunt mij bereiken op: 06 24981554

Contact opnemen kan altijd

Heb je een vraag, bel of mail gerust! Ik ben benieuwd naar jouw verhaal
Design & development by: Timeless Design