U bent hier: Home  »  Numerologie
"Stroomt het of stroopt het"

Numerologie

Numerologie kan jou helpen, wanneer jouw energie niet meer stroomt. Juist in deze tijd is het belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft en jouw energie blijft stromen. Numerologie geeft inzicht in jouw echte ik, jouw talenten en jouw levensmissie en het maakt jou duidelijk waarom sommige dingen niet bij jou passen. Doe je toch dingen die niet bij jou passen dan stroopt de energie en kun je tegen jezelf aanlopen.

Een levensmissie heb je voor jouw hele leven. Tijdens je leven groei je hierin. Als individu, coach, trainer of begeleider kan het kennen van je eigen levensmissie jou bevestiging geven of je op het juiste pad zit en waar je mogelijk kunt bij sturen. Werk je met cliënten, dan kan het kennen van iemands levensmissie jou helpen je cliënt nog beter te begeleiden. Je gaat de ander beter begrijpen en krijgt inzicht in waarom iemand bijvoorbeeld vastloopt op een bepaald gebied.

Door middel van numerologie kun je op basis van iemands geboortedatum zijn of haar levensmissie berekenen. Hier komt een getal uit wat resoneert met een betekenis. Numerologie werkt met de energie van de cijfers en elk cijfer heeft een eigen energie of trilling. Met numerologie kun je ook berekenen en verklaren waarom iets in een bepaald jaar niet lukt. Elk jaar heeft een andere energie en dit kun je ook berekenen aan de hand van je geboortedatum.

Numerologie werkt naast de geboortedatum ook met je geboortenamen, waar je nog meer informatie door krijgt. Wat is bijvoorbeeld jouw passie, jouw uitstraling, jouw presentatie en jouw ik. Kortom numerologie kan je veel leren en inzicht geven.

Numerologie leert je

  • Waarom de energie niet meer stroomt bij jezelf of een ander.
  • Waarom in de begeleiding cliënt niet vooruitgaat.
  • Waarom je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt.
  • Waarom jij of je cliënt niet de juiste baan vindt.
  • Waarom je overtuigt bent dat wat je doet juist is.
  • Waarom je diep van binnen voelt dat je iets te doen hebt.
  • Waarom jij of je cliënt, geen stappen zet of dingen uitstelt.
  • Waarom je in een bepaald jaar niet vooruit komt.
  • Waarom het met sommige mensen niet klikt.
  • Waarom je een collega, medewerker, cliënt, familielid niet begrijpt.

Wil je meer weten over numerologie en wat dit voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op voor een gratis intake gesprek via telefoon, videogesprek of afspraak via Ik ben te bereiken op 06-24981554 en via mijn contactformulier.
of meld je aan voor een numerologie training, waarin je leert numerologie op een praktische manier toe te passen in je dagelijks werk en leven. 

Bekijk trainingsoverzicht

Numerologie training

ONTDEK DE KRACHT VAN NUMEROLOGIE Numerologie, en de bijzondere betekenis van de getallen, helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf, jouw leven en dat van ...Meer info ›› | Inschrijven ››