U bent hier: Home  »  Inschrijfformulier
Ja, ik zet de stap

 

Klik op het pijltje rechts en geef aan welke stap je zet

Je ontvangt nu gelijk een bevestigingsmail. Super dat je er voor gaat en geweldig dat ik je mag helpen.
Ik neem nog even persoonlijk contact met je op. Een groet en een glimlach, Hetty

dit veld niet invullen s.v.p.

Reviews & Ervaringen

NLP zomertraining

Ik heb bij Hetty de NLP zomerweek gevolgd. Het waren intensieve dagen waarin we gewerkt hebben rondom communicatie en emoties. Ik heb geleerd om gedragspatronen te doorbreken, meer voor mezelf te kiezen en grenzen aan te geven. Hoewel elke dag intensief was, voelde ik aan het eind van elke middag ook de energie van nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Hetty had de dagen goed ingedeeld met steeds een ander thema. De kamer waarin we werkten was een fijne lichte ruimte en er was tussendoor steeds tijd om even naar buiten te gaan om te wandelen en een frisse neus te halen. Hetty is iemand met een warm luistervermogen, veel empathie en werkend vanuit een positieve aanpak. Ik kan deze NLP zomerweek van harte aanbevelen aan iedereen die stil wil staan bij gevormde gedragspatronen en deze wil doorbreken.

 

Marjan Hamelink 2021 NLP zomerweek

Marjan Hamelinck 2021
Teamtraining

Via ons werk mochten wij een NLP communicatie cursus volgen van In & Outside.
Wij, 5 verschillende dames, gingen deze uitdaging aan. Allemaal gingen wij er met een ander doel in. Hierdoor konden we allemaal van elkaar leren. Dit ging soms gepaard met verschillende emoties, maar wat was het leerzaam! Buiten dat het leerzaam was, zijn we als collega’s nog dichter bij elkaar gekomen en steunen we elkaar in verschillende situaties. Soms is een knipoog of een klopje op de schouder al genoeg om elkaar te helpen. Alle aangereikte communicatie vaardigheden en technieken zijn in ons werk praktisch toepasbaar.
Wij kunnen het iedereen, of het individueel of in een groep is, zeker aanraden!
Bedankt Hetty!

Team receptie en showroom ATAG Nederland BV
Veiligheidsmelding: In & Outside blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder