U bent hier: Home  »  E-books

Download gratis mijn E-Book: Grip op je gedrag

In 5 stappen positieve verandering

Ik nodig je uit dit E-Book te lezen op weg naar een gelukkiger leven. Dit E-book gaat over grip op je gedrag en hoe je in 5 stappen een positieve verandering realiseert. Het E-book geeft je informatie over de diverse zelfsabotages en bijbehorend gedrag. Zelfsabotages zorgen ervoor dat je steeds weer (voor jou) ongewenst gedrag toepast en kunnen je tegenhouden om te doen wat je graag wilt.

Dit E-book is voor jou als je meer geluk in je leven wilt. Met de tips in dit E-book krijg je inzicht in je gedrag en reik ik je handvatten aan, waarmee je direct aan de slag kunt en die je een positieve verandering gaan brengen. Ondanks alle zorg en aandacht die ik aan dit E-book heb besteed, draag je zelf de verantwoordelijkheid voor de wijze waarop je de tips en oefeningen toepast. Heb je meer hulp nodig neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik denk dat je er veel aan hebt en wens je veel succes en plezier met dit E-book.

Dit E-Book downloaden

Als je dit mijn E-Book wilt downloaden dan vul je in onderstaand formulier je naam en e-mail invullen, dan ontvang je …… hoef je alleen aan te melden voor mijn nieuwsbrief. Dat is alles. Vul het onderstaande formulier in en u krijgt een bevestigingsmail met hierin een bevestigingslinkje. Klik op dit linkje, bevestig je aanmelding en binnen enkele minuten krijg je een nieuwe mail met hierin de ebook, zo simpel is het.
 
Voornaam
E-mailadres*
 
Ik weet dat ik met het het downloaden van dit e-book automatisch aanmeld voor de nieuwsbrief van In & Outside.

dit veld niet invullen s.v.p.

Reviews & Ervaringen

NLP coachtraject

Bij Hetty heb ik geleerd om situaties van een afstand te bekijken, wat zorg voor meer rust.

 

Maike Luttikholt 2021-2022 NLP coachtraject

Maike Luttikholt
NLP coachtraject

Door de coaching sta ik steviger in mijn schoenen en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.
Ik heb veel inzichten gekregen en zie de dingen veel helderder. Hierdoor kan ik beter met problemen omgaan en dingen van een afstandje bekijken.
Ik ben minder met de ander bezig en pas me niet meer aan. Ik ben duidelijker en geef mijn grenzen aan.

Ik voel me rustiger, blijer en heb meer plezier in alles.  Ook sta ik veel positiever in het leven en heb meer energie.

Isa Tempels 2022

Isa Tempels
Veiligheidsmelding: In & Outside blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder