U bent hier: Home  »  E-books

Download gratis mijn E-Book: Grip op je gedrag

In 5 stappen positieve verandering

Ik nodig je uit dit E-Book te lezen op weg naar een gelukkiger leven. Dit E-book gaat over grip op je gedrag en hoe je in 5 stappen een positieve verandering realiseert. Het E-book geeft je informatie over de diverse zelfsabotages en bijbehorend gedrag. Zelfsabotages zorgen ervoor dat je steeds weer (voor jou) ongewenst gedrag toepast en kunnen je tegenhouden om te doen wat je graag wilt.

Dit E-book is voor jou als je meer geluk in je leven wilt. Met de tips in dit E-book krijg je inzicht in je gedrag en reik ik je handvatten aan, waarmee je direct aan de slag kunt en die je een positieve verandering gaan brengen. Ondanks alle zorg en aandacht die ik aan dit E-book heb besteed, draag je zelf de verantwoordelijkheid voor de wijze waarop je de tips en oefeningen toepast. Heb je meer hulp nodig neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik denk dat je er veel aan hebt en wens je veel succes en plezier met dit E-book.

Dit E-Book downloaden

Als je dit mijn E-Book wilt downloaden dan vul je in onderstaand formulier je naam en e-mail invullen, dan ontvang je …… hoef je alleen aan te melden voor mijn nieuwsbrief. Dat is alles. Vul het onderstaande formulier in en u krijgt een bevestigingsmail met hierin een bevestigingslinkje. Klik op dit linkje, bevestig je aanmelding en binnen enkele minuten krijg je een nieuwe mail met hierin de ebook, zo simpel is het.
 
Voornaam
E-mailadres*
 
Ik weet dat ik met het het downloaden van dit e-book automatisch aanmeld voor de nieuwsbrief van In & Outside.

dit veld niet invullen s.v.p.

Reviews & Ervaringen

NLP communicatietraining

Het is minder en minder lang druk in mijn hoofd. In eerste instantie ging ik mee naar de informatieavond met Jeroen mijn man, maar ook wel uit interesse voor dit soort cursussen. Ik kwam al snel tot de ontdekking dat er voor mij ook nog een enorme uitdaging lag. Mijn doel voor de cursus was al snel duidelijk Ik wilde beter voor mezelf zorgen door o.a.
nee te zeggen zonder daar een rotgevoel aan over te houden.
Ik heb geleerd uit mijn oordeel te blijven, waardoor gesprekken gemakkelijker gaan.
Ik vond het bijzonder om deze cursus samen met mijn man te volgen, zodat we elkaar thuis op diverse zaken kunnen blijven wijzen. Ik geef de cursus een 8. De cursusmap is een goed naslagwerk voor mij in de toekomst.

Jolanda Hettinga-van de Pavert
NLP leiderschapstraining

TIKKIE…. JIJ BENT ‘M 

Het is mijn beurt! Dat is wat ik bij Hetty heb geleerd. Mij niet meer alleen richten op de ander, maar meer richten op mezelf. Wie ben ik, wat wil ik en wat heb ik nodig?

Door met Hetty door mijn eigen hoofd te lopen, heb ik in beeld gekregen wat mijn vaste patronen, overtuigingen en emotionele waardes zijn. Dit maakt direct duidelijk waarom ik in sommige situaties zo heftig kan reageren. Hoe komt het dat ik zo boos word, mezelf regelmatig onder de ander plaats en/of zo zenuwachtig kan worden van een bepaalde situatie?

Door juist hele praktische tips van Hetty kon ik direct met bovenstaande aan de slag. Ik vraag me nu af ‘Is dit mijn wedstrijd? Zo niet, dan ga ik aan de zijlijn staan. Dat geeft me veel rust. Reageer ik heel heftig in een situatie? Dan ga ik na wat er met mezelf gebeurt, neem positie in en probeer mijn reactie vanuit een neutrale niet veroordelende manier te benoemen. Dit kort maar krachtig en met een punt! Dit gaat steeds vaker goed, maar soms is de babbelaar in mij terug die met mijn overtuigingen aan de haal gaat. Maar uiteindelijk lukt het me wel om hier sneller weer uit te komen.

Al met al voel ik dat ik veel meer positie heb ingenomen. De mantra’s ‘Mijn leven is van mij, Ik doe wat ik kan, ik maak mijn eigen keuzes en ik mag!’ helpen mij hierbij. En Hetty natuurlijk die tegen mij zegt: Tikkie… Jij bent’m! Het is jouw beurt.

Judith Banning
Veiligheidsmelding: In & Outside blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder