U bent hier: Home  »  E-books

Download gratis mijn E-Book: Grip op je emoties

In 5 stappen emotionele vrijheid

Ik nodig je uit dit E-Book te lezen op weg naar een gelukkiger leven. Wie kent het niet? Je vind het lastig om je emoties toe te laten, je onderdrukt je emoties of je hebt geen contact met je emoties.

Dit E-book gaat over grip op je emoties en hoe je in 5 stappen emotionele vrijheid krijgt.

Het E-book geeft je informatie over de diverse emoties en hoe emoties jou in je kracht kunnen zetten.

Dit E-book is voor jou als je meer geluk in je leven wilt. Met de tips in dit E-book krijg je inzicht in je emoties en reik ik je handvatten aan, waarmee je direct aan de slag kunt en die je een positieve verandering gaan brengen. Ondanks alle zorg en aandacht die ik aan dit E-book heb besteed, draag je zelf de verantwoordelijkheid voor de wijze waarop je de tips en oefeningen toepast. Heb je meer hulp nodig neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik denk dat je er veel aan hebt en wens je veel succes en plezier met dit E-book.

Dit E-Book downloaden

Als je dit mijn E-Book wilt downloaden dan vul je in onderstaand formulier je naam en e-mail invullen, dan ontvang je …… hoef je alleen aan te melden voor mijn nieuwsbrief. Dat is alles. Vul het onderstaande formulier in en u krijgt een bevestigingsmail met hierin een bevestigingslinkje. Klik op dit linkje, bevestig je aanmelding en binnen enkele minuten krijg je een nieuwe mail met hierin de ebook, zo simpel is het.
 
Voornaam
E-mailadres*
 
Ik weet dat ik met het het downloaden van dit e-book automatisch aanmeld voor de nieuwsbrief van In & Outside.

dit veld niet invullen s.v.p.

Reviews & Ervaringen

Burn-out balans training

Via een familielid ben ik in contact gekomen met Hetty, nadat ik in oktober 2017 thuis kwam te zitten met een burn out. Hetty gaf direct een gevoel van vertrouwen en veiligheid, ik kon m’n verhaal kwijt. Ik zat veel in m’n denken in combinatie met gedragspatronen die ik in mijn jeugd heb aangeleerd en die nu niet meer effectief bleken te zijn.  Hetty heeft mij met een intensief programma gericht op gedragspatronen, gedachten en gedrag uitstekend begeleid in het proces van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam. Het kwartje ging steeds meer vallen, en kreeg ik antwoord op vragen als waarom doe ik de dingen die ik doe. Ook op communicatief vlak heeft Hetty mij echt vooruit geholpen, waar ik in het verleden een kloof ervaarde tussen de ander en mij is deze een heel stuk minder geworden. Ik weet een volwassen positie in te nemen, schiet minder vaak in een aanvallende verdediging en blijf uit het oordeel, vooral in de relatie met de ander heeft mij dit stappen vooruit gebracht, waar ik eerder veel aan zaken trok, komen deze nu naar me toe. Nu ruim 8 maanden verder ben ik bijna volledig hersteld en heb inmiddels een andere baan waar ik werk doe wat ik echt leuk vindt. Ik beveel Hetty van harte aan.

 

K.B.

 

K.B.
Algemeen

De reden dat ik naar Hetty gegaan ben is omdat ik een nieuwe baan gekregen heb, en thuis soms met behoorlijk lastige vraagstukken zit.

De tips en het naslagwerk wat zij mij gegeven heeft,  waren helder, duidelijk  en met voldoende voorbeelden om in de praktijk mee te gaan werken. Ook herkende ik dat sommige vragen veel beter vielen, omdat het minder weerstand gaf, en het uiteindelijk het gesprek een betere wending gaf.

Ook heb ik me ingeschreven om haar nieuwsbrief te ontvangen. Mijn overtuiging is dat als je wilt veranderen naar een positievere manier van denken en omgaan met andere mensen, dat je daar aan moet gaan werken zodat het op een gegeven moment een “2de ik” van je wordt. Door er over te lezen en mee bezig te blijven, blijf je alert.

Lieve groet,

Diana Hendriks

Diana Hendriks
Veiligheidsmelding: In & Outside blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder