U bent hier: Home  »  E-books

Download gratis mijn E-Book: Grip op je doel

In 5 stappen (levens)doel realiseren

Ik nodig je uit dit E-Book te lezen op weg naar een gelukkiger leven. Wie kent het niet? Je wilt iets al heel erg lang en het komt er niet van. Je hebt ideeën en plannen in overvloed en je doet er niets mee. Je kunt er frustraties over hebben en toch onderneem je niets. Dit E-book gaat over grip op je doel en hoe je in 5 stappen je doel kunt realiseren krijgt.

Het E-book geeft je informatie over de diverse emoties en hoe emoties jou in je kracht kunnen zetten.

Dit E-book is voor jou als je meer geluk in je leven wilt. Met de tips in dit E-book krijg je inzicht in hoe je een doel kunt formuleren en realiseren reik ik je handvatten aan, waarmee je direct aan de slag kunt en die je een positieve verandering gaan brengen. Ondanks alle zorg en aandacht die ik aan dit E-book heb besteed, draag je zelf de verantwoordelijkheid voor de wijze waarop je de tips en oefeningen toepast. Heb je meer hulp nodig neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik denk dat je er veel aan hebt en wens je veel succes en plezier met dit E-book.

Dit E-Book downloaden

Als je dit mijn E-Book wilt downloaden dan vul je in onderstaand formulier je naam en e-mail invullen, dan ontvang je …… hoef je alleen aan te melden voor mijn nieuwsbrief. Dat is alles. Vul het onderstaande formulier in en u krijgt een bevestigingsmail met hierin een bevestigingslinkje. Klik op dit linkje, bevestig je aanmelding en binnen enkele minuten krijg je een nieuwe mail met hierin de ebook, zo simpel is het.
 
Voornaam
E-mailadres*
 
Ik weet dat ik met het het downloaden van dit e-book automatisch aanmeld voor de nieuwsbrief van In & Outside.

dit veld niet invullen s.v.p.

Reviews & Ervaringen

Algemeen

De reden dat ik naar Hetty gegaan ben is omdat ik een nieuwe baan gekregen heb, en thuis soms met behoorlijk lastige vraagstukken zit.

De tips en het naslagwerk wat zij mij gegeven heeft,  waren helder, duidelijk  en met voldoende voorbeelden om in de praktijk mee te gaan werken. Ook herkende ik dat sommige vragen veel beter vielen, omdat het minder weerstand gaf, en het uiteindelijk het gesprek een betere wending gaf.

Ook heb ik me ingeschreven om haar nieuwsbrief te ontvangen. Mijn overtuiging is dat als je wilt veranderen naar een positievere manier van denken en omgaan met andere mensen, dat je daar aan moet gaan werken zodat het op een gegeven moment een “2de ik” van je wordt. Door er over te lezen en mee bezig te blijven, blijf je alert.

Lieve groet,

Diana Hendriks

Diana Hendriks
Teamtraining

Hetty heeft ons al meerdere malen geholpen met trainingen op het gebied van communicatie. Elke keer ben ik weer verbaasd hoe ze de aandacht van de groep pakt en niet meer loslaat. Dit doet ze in een open sfeer waarbij letterlijk iedereen het vertrouwen heeft om iets van zichzelf bloot te geven.
We kwamen bij Hetty uit omdat we in ons werk met veel mensen moeten praten, dit is voor de één makkelijker dan voor de ander.
Het is daarnaast belangrijk dat we op mensen afstappen zonder oordeel, echter met het vertrouwen "dit wordt een goed gesprek". 

We hebben met behulp van allerlei modellen geoefend waarbij theorie en praktijk ervaring zich afwisselen zodat de gedane kennis ook land bij iedereen. 

 Dankjewel Hetty voor de prachtige trainingen die je verzorgt. We komen zeker terug!

 Dick Wolbers 

Voorzitter werknemersvereniging IKEA medewerkers 

 

NLP communicatietraining IKEA 2022