U bent hier: Home  »  E-books

Download gratis mijn E-Book: Grip op je Denken

In 5 stappen rust in je hoofd

Ik nodig je uit dit E-Book te lezen op weg naar een gelukkiger leven. Wie kent het niet? Je wilt iets heel graag en je blijft er maar over denken. Je bent zoveel aan het denken, dat je in rondjes draait en niet tot doen komt. Wellicht zijn er allemaal stemmetjes in je hoofd die van alles tegen je zeggen. Je zegt bijvoorbeeld tegen jezelf: “dit is niet voor mij weggelegd”. Dit E-book gaat over grip op je denken en hoe je in 5 stappen meer rust in je hoofd krijgt.

Het E-book geeft je informatie over de diverse emoties en hoe emoties jou in je kracht kunnen zetten.

Dit E-book is voor jou als je meer geluk in je leven wilt. Met de tips in dit E-book krijg je inzicht in je emoties en reik ik je handvatten aan, waarmee je direct aan de slag kunt en die je een positieve verandering gaan brengen. Ondanks alle zorg en aandacht die ik aan dit E-book heb besteed, draag je zelf de verantwoordelijkheid voor de wijze waarop je de tips en oefeningen toepast. Heb je meer hulp nodig neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik denk dat je er veel aan hebt en wens je veel succes en plezier met dit E-book.

Dit E-Book downloaden

Als je dit mijn E-Book wilt downloaden dan vul je in onderstaand formulier je naam en e-mail invullen, dan ontvang je …… hoef je alleen aan te melden voor mijn nieuwsbrief. Dat is alles. Vul het onderstaande formulier in en u krijgt een bevestigingsmail met hierin een bevestigingslinkje. Klik op dit linkje, bevestig je aanmelding en binnen enkele minuten krijg je een nieuwe mail met hierin de ebook, zo simpel is het.
 
Voornaam
E-mailadres*
 
Ik weet dat ik met het het downloaden van dit e-book automatisch aanmeld voor de nieuwsbrief van In & Outside.

dit veld niet invullen s.v.p.

Reviews & Ervaringen

NLP zomertraining

Mijn trein en treinreis

14 jaar geleden besloot ik met veel passie in een eigen trein te stappen en zelf te besturen, want ik was hier supergoed in en het paste bij mij.

Meer dan 10 jaar, ben ik aan één stuk door in die trein gaan rijden. Onderweg stapten er veel mensen met verschillende bestemmingen in en ook stapten er weer veel mensen uit omdat ze hun bestemming wel of niet hadden bereikt.

Doordat ik mijn trein voluit heb laten rijden, miste ik intussen veel moois om mij heen of ik nam geen tijd om van al het moois te genieten. Ik was alleen maar aan het rijden om iedereen, die maar mee wilde, te laten instappen en mee te nemen, zodat zij een mooie rit hadden en mijn trein vol bleef.

Ik was al rijdende gaandeweg de laatste jaren mijn bestemming en missie uit het oog verloren, door steeds meer achterin de trein te gaan zitten en het stuur los te laten.

Samen met een collega onderneemster heb ik de NLP zomerweek en de week NLP levensgroei gevolgd bij In & Outside. We hebben beiden een ontzettend leuke, waardevolle en leerzame tijd gehad tijdens deze weken van Hetty Boerstal, een geweldige machinist lerares die ons weer onze eigen trein liet rijden in de juiste richting met een vernieuwde bestemming in zicht.

Ik ben nu weer onderweg naar mijn vernieuwde bestemming en ik heb besloten om er een extra wagon aan vast te koppelen en mijn trein uit te breiden.
Mijn missie is weer duidelijk en ik maak de keuzes die hierbij passen.

 

Mijn trein is weer gaan rijden met nieuwe energie, muziek en kleur. Ik geniet weer van alle mooie dingen en mensen die op mijn pad komen. Waar mijn trein met wagonnetjes nu staan en de richting waar we naar toe gaan rijden, daar ben ik super trots op! Ik kijk er naar uit, dat er mensen in mijn trein instappen en dat ze kunnen kiezen in welk wagonnetje ze willen meerijden, zodat ik nog meer mensen vooruit kan helpen en kan laten genieten van een geweldige mooie rit.

Er zijn vast veel meer mensen, die hun stuur van de trein of bestemming even kwijt zijn en dat geeft niets. Soms moet je een bestemming even wijzigen of vernieuwen, je bent niet alleen.
Blijf geloven, het wordt beter

Annegré

Annegré Wijkstra
NLP communicatietraining

Onlangs rondde ik de NLP communicatietraining af bij Hetty Boerstal van 'In & Outside coaching en training'. Een hele waardevolle training waarin Hetty veel praktische tools aanreikt, die ik direct in mijn werk en prive kan toepassen. De training is een kennismaking met een belangrijke basis van NLP. Een aanrader voor iedereen die meer wil leren over effectiever communiceren en als cadeautje 'meer rust in je hoofd' :)! Dank je wel Hetty Boerstal, voor de inspirerende en gezellige trainingsavonden!

Miriam Holland
Veiligheidsmelding: In & Outside blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder