U bent hier: Home  »  E-books

Download gratis mijn E-Book: Grip op je Communicatie

In 5 stappen effectievere communicatie

Ik nodig je uit dit E-Book te lezen op weg naar een gelukkiger leven. Wie kent het niet? Je wilt graag iets zeggen en jouw boodschap komt niet over. Je zegt bijvoorbeeld tegen jezelf: “ik kan hem maar niet duidelijk maken wat ik bedoel”. Dit E-book grip op je communicatie gaat over hoe je in 5 stappen een effectieve communicatie krijgt en geeft je informatie over het wat en hoe van communicatie.

Het E-book geeft je informatie over de diverse emoties en hoe emoties jou in je kracht kunnen zetten.

Dit E-book is voor jou als je meer geluk in je leven wilt. Met de tips in dit E-book krijg je inzicht in je emoties en reik ik je handvatten aan, waarmee je direct aan de slag kunt en die je een positieve verandering gaan brengen. Ondanks alle zorg en aandacht die ik aan dit E-book heb besteed, draag je zelf de verantwoordelijkheid voor de wijze waarop je de tips en oefeningen toepast. Heb je meer hulp nodig neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Ik denk dat je er veel aan hebt en wens je veel succes en plezier met dit E-book.

Dit E-Book downloaden

Als je dit mijn E-Book wilt downloaden dan vul je in onderstaand formulier je naam en e-mail invullen, dan ontvang je …… hoef je alleen aan te melden voor mijn nieuwsbrief. Dat is alles. Vul het onderstaande formulier in en u krijgt een bevestigingsmail met hierin een bevestigingslinkje. Klik op dit linkje, bevestig je aanmelding en binnen enkele minuten krijg je een nieuwe mail met hierin de ebook, zo simpel is het.
 
Voornaam
E-mailadres*
 
Ik weet dat ik met het het downloaden van dit e-book automatisch aanmeld voor de nieuwsbrief van In & Outside.

dit veld niet invullen s.v.p.

Reviews & Ervaringen

NLP communicatietraining

“bewustwording van mijn communicatie”. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om een NLP communicatiecursus te volgen. Het heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen. Alle onderwerpen en oefeningen waren op dat moment in mijn praktijksituaties heel erg nuttig. De interactie met mede cursisten en de persoonlijke ondersteuning van Hetty tijdens de cursus hebben ertoe bijgedragen de juiste stappen te zetten richting loopbaanverandering en het realiseren van mijn doelen hierin.
Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en heb ik een nieuwe baan als docent in het MBO.
Bovendien heb ik een aantal tools die ik in situaties nog steeds gebruik en in kan zetten.

Ramon Krechting
NLP leiderschapstraining

TIKKIE…. JIJ BENT ‘M 

Het is mijn beurt! Dat is wat ik bij Hetty heb geleerd. Mij niet meer alleen richten op de ander, maar meer richten op mezelf. Wie ben ik, wat wil ik en wat heb ik nodig?

Door met Hetty door mijn eigen hoofd te lopen, heb ik in beeld gekregen wat mijn vaste patronen, overtuigingen en emotionele waardes zijn. Dit maakt direct duidelijk waarom ik in sommige situaties zo heftig kan reageren. Hoe komt het dat ik zo boos word, mezelf regelmatig onder de ander plaats en/of zo zenuwachtig kan worden van een bepaalde situatie?

Door juist hele praktische tips van Hetty kon ik direct met bovenstaande aan de slag. Ik vraag me nu af ‘Is dit mijn wedstrijd? Zo niet, dan ga ik aan de zijlijn staan. Dat geeft me veel rust. Reageer ik heel heftig in een situatie? Dan ga ik na wat er met mezelf gebeurt, neem positie in en probeer mijn reactie vanuit een neutrale niet veroordelende manier te benoemen. Dit kort maar krachtig en met een punt! Dit gaat steeds vaker goed, maar soms is de babbelaar in mij terug die met mijn overtuigingen aan de haal gaat. Maar uiteindelijk lukt het me wel om hier sneller weer uit te komen.

Al met al voel ik dat ik veel meer positie heb ingenomen. De mantra’s ‘Mijn leven is van mij, Ik doe wat ik kan, ik maak mijn eigen keuzes en ik mag!’ helpen mij hierbij. En Hetty natuurlijk die tegen mij zegt: Tikkie… Jij bent’m! Het is jouw beurt.

Judith Banning
Veiligheidsmelding: In & Outside blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder