U bent hier: Home  »  Inschrijfformulier.
Ja, ik zet de stap

 

Klik op het pijltje rechts en geef aan welke stap je zet

Je ontvangt nu gelijk een bevestigingsmail. Super dat je er voor gaat en geweldig dat ik je mag helpen.
Ik neem nog even persoonlijk contact met je op. Een groet en een glimlach, Hetty

dit veld niet invullen s.v.p.

Reviews & Ervaringen

NLP coachtraject

Tijdens het coachtraject bij Hetty, bleef ik last houden van onverwerkte emoties.

Door middel van de EFT behandeling kwam ik tot mijn diepste gevoelens. Hierdoor kon ik ze aanraken, voelen en vrij laten. Na de behandeling was ik erg moe en had ik nog een aantal dagen wat versterkte lichamelijke reacties (zoals duizeligheid, hoge ademhaling en last van de blaas). Geleidelijk aan nam dit af. Alsof mijn lichaam het had opgeruimd. En zo voelt het nu ook. 

De onderwerpen die tijdens de EFT voorbij zijn gekomen, ervaar ik nu minder emotioneel. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor de andere punten waar ik nog tegenaan loop. Door de EFT heb ik oude, versterkte emoties dus kunnen loslaten.

 

I.S.

I.S.
NLP zomertraining

Mijn trein en treinreis

14 jaar geleden besloot ik met veel passie in een eigen trein te stappen en zelf te besturen, want ik was hier supergoed in en het paste bij mij.

Meer dan 10 jaar, ben ik aan één stuk door in die trein gaan rijden. Onderweg stapten er veel mensen met verschillende bestemmingen in en ook stapten er weer veel mensen uit omdat ze hun bestemming wel of niet hadden bereikt.

Doordat ik mijn trein voluit heb laten rijden, miste ik intussen veel moois om mij heen of ik nam geen tijd om van al het moois te genieten. Ik was alleen maar aan het rijden om iedereen, die maar mee wilde, te laten instappen en mee te nemen, zodat zij een mooie rit hadden en mijn trein vol bleef.

Ik was al rijdende gaandeweg de laatste jaren mijn bestemming en missie uit het oog verloren, door steeds meer achterin de trein te gaan zitten en het stuur los te laten.

Samen met een collega onderneemster heb ik de NLP zomerweek en de week NLP levensgroei gevolgd bij In & Outside. We hebben beiden een ontzettend leuke, waardevolle en leerzame tijd gehad tijdens deze weken van Hetty Boerstal, een geweldige machinist lerares die ons weer onze eigen trein liet rijden in de juiste richting met een vernieuwde bestemming in zicht.

Ik ben nu weer onderweg naar mijn vernieuwde bestemming en ik heb besloten om er een extra wagon aan vast te koppelen en mijn trein uit te breiden.
Mijn missie is weer duidelijk en ik maak de keuzes die hierbij passen.

 

Mijn trein is weer gaan rijden met nieuwe energie, muziek en kleur. Ik geniet weer van alle mooie dingen en mensen die op mijn pad komen. Waar mijn trein met wagonnetjes nu staan en de richting waar we naar toe gaan rijden, daar ben ik super trots op! Ik kijk er naar uit, dat er mensen in mijn trein instappen en dat ze kunnen kiezen in welk wagonnetje ze willen meerijden, zodat ik nog meer mensen vooruit kan helpen en kan laten genieten van een geweldige mooie rit.

Er zijn vast veel meer mensen, die hun stuur van de trein of bestemming even kwijt zijn en dat geeft niets. Soms moet je een bestemming even wijzigen of vernieuwen, je bent niet alleen.
Blijf geloven, het wordt beter

Annegré

Annegré Wijkstra