U bent hier: Home  »  Inschrijfformulier
Ja, ik zet de stap

 

Klik op het pijltje rechts en geef aan welke stap je zet

Je ontvangt nu gelijk een bevestigingsmail. Super dat je er voor gaat en geweldig dat ik je mag helpen.
Ik neem nog even persoonlijk contact met je op. Een groet en een glimlach, Hetty

dit veld niet invullen s.v.p.

Reviews & Ervaringen

NLP leiderschapstraining

TIKKIE…. JIJ BENT ‘M 

Het is mijn beurt! Dat is wat ik bij Hetty heb geleerd. Mij niet meer alleen richten op de ander, maar meer richten op mezelf. Wie ben ik, wat wil ik en wat heb ik nodig?

Door met Hetty door mijn eigen hoofd te lopen, heb ik in beeld gekregen wat mijn vaste patronen, overtuigingen en emotionele waardes zijn. Dit maakt direct duidelijk waarom ik in sommige situaties zo heftig kan reageren. Hoe komt het dat ik zo boos word, mezelf regelmatig onder de ander plaats en/of zo zenuwachtig kan worden van een bepaalde situatie?

Door juist hele praktische tips van Hetty kon ik direct met bovenstaande aan de slag. Ik vraag me nu af ‘Is dit mijn wedstrijd? Zo niet, dan ga ik aan de zijlijn staan. Dat geeft me veel rust. Reageer ik heel heftig in een situatie? Dan ga ik na wat er met mezelf gebeurt, neem positie in en probeer mijn reactie vanuit een neutrale niet veroordelende manier te benoemen. Dit kort maar krachtig en met een punt! Dit gaat steeds vaker goed, maar soms is de babbelaar in mij terug die met mijn overtuigingen aan de haal gaat. Maar uiteindelijk lukt het me wel om hier sneller weer uit te komen.

Al met al voel ik dat ik veel meer positie heb ingenomen. De mantra’s ‘Mijn leven is van mij, Ik doe wat ik kan, ik maak mijn eigen keuzes en ik mag!’ helpen mij hierbij. En Hetty natuurlijk die tegen mij zegt: Tikkie… Jij bent’m! Het is jouw beurt.

Judith Banning
NLP leiderschapstraining

Veel geleerd over mezelf op een bijzondere wijze, door te zien, te voelen en te ervaren.

Dank je wel Hetty, je bent geweldig! Pascalle

Pascalle van de Kant-Poel
Veiligheidsmelding: In & Outside blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder