U bent hier: Home  »  Inschrijfformulier
Ja, ik zet de stap

 

Klik op het pijltje rechts en geef aan welke stap je zet

Je ontvangt nu gelijk een bevestigingsmail. Super dat je er voor gaat en geweldig dat ik je mag helpen.
Ik neem nog even persoonlijk contact met je op. Een groet en een glimlach, Hetty

dit veld niet invullen s.v.p.

Reviews & Ervaringen

NLP communicatietraining

Zowel in mijn werk als privé liep ik steeds tegen dingen aan. Conflicten die ik uit de weg ging. En maar pleasen om het iedereen naar de zin toe maken. Mijn energiebatterij liep langzaam maar zeker leeg. Dankzij de hulp die ik mocht krijgen van Hetty in de vorm van een individuele NLP communicatie training, luister ik beter naar mijzelf en kan
Ik situaties waar ik in het verleden tegenaan liep veel beter handelen. Conflicten ga ik niet meer uit de weg.
Dank je Hetty, je bent een topper.

Lian Palm
NLP coachtraject

Hetty heeft mij begeleid door middel van een NLP communicatiecursus om mijn leven meer in balans te brengen na lange tijd van overbelasting.
Op een hele toegankelijke manier, legt zij uit hoe je om kunt gaan met druk van buitenaf, situaties op het werk en reikt zij modellen aan om je energie en het geven en nemen in balans te brengen. Ze neemt de tijd voor je en stemt met je af waar je eigen behoeften liggen.
Hetty weet ook de diepere lagen te ontdekken zoals patronen en familiesystemen. Dit gaf mij meer inzicht in waarom ik handel zoals ik handel. Door dit inzicht, lukt het nu beter om van een afstand (vanaf de tribune zoals Hetty zegt) te kijken naar situaties en daar beter en/of anders op reageren.
De sessies met Hetty hebben er toe geleid dat ik nu betere keuzes kan maken die goed bij mij passen.
Het waren erg fijne sessies waarbij ik bij Hetty een groot gevoel van vertrouwen en veiligheid kreeg. 

Jeroen Schepers
Veiligheidsmelding: In & Outside blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder