U bent hier: Home  »  Inschrijfformulier
Ja, ik zet de stap

 

Klik op het pijltje rechts en geef aan welke stap je zet

Je ontvangt nu gelijk een bevestigingsmail. Super dat je er voor gaat en geweldig dat ik je mag helpen.
Ik neem nog even persoonlijk contact met je op. Een groet en een glimlach, Hetty

dit veld niet invullen s.v.p.

Reviews & Ervaringen

Burn-out balans training

Via een familielid ben ik in contact gekomen met Hetty, nadat ik in oktober 2017 thuis kwam te zitten met een burn out. Hetty gaf direct een gevoel van vertrouwen en veiligheid, ik kon m’n verhaal kwijt. Ik zat veel in m’n denken in combinatie met gedragspatronen die ik in mijn jeugd heb aangeleerd en die nu niet meer effectief bleken te zijn.  Hetty heeft mij met een intensief programma gericht op gedragspatronen, gedachten en gedrag uitstekend begeleid in het proces van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam. Het kwartje ging steeds meer vallen, en kreeg ik antwoord op vragen als waarom doe ik de dingen die ik doe. Ook op communicatief vlak heeft Hetty mij echt vooruit geholpen, waar ik in het verleden een kloof ervaarde tussen de ander en mij is deze een heel stuk minder geworden. Ik weet een volwassen positie in te nemen, schiet minder vaak in een aanvallende verdediging en blijf uit het oordeel, vooral in de relatie met de ander heeft mij dit stappen vooruit gebracht, waar ik eerder veel aan zaken trok, komen deze nu naar me toe. Nu ruim 8 maanden verder ben ik bijna volledig hersteld en heb inmiddels een andere baan waar ik werk doe wat ik echt leuk vindt. Ik beveel Hetty van harte aan.

 

K.B.

 

K.B.
NLP communicatietraining

Hetty je bent heel betrouwbaar en straalt rust uit. In een fijne, toegankelijke en open sfeer breng jij je kennis en ervaring over aan ons. Met veel tips en tools die je direct in je leven, zowel prive als zakelijk, kunt toepassen. Ik ben weer een stukje dichter bij mezelf gekomen, ervaar meer (innerlijke) rust en ben veel nieuwe inzichten rijker. Een goed begin van mijn eigen reis. Ik weet nog niet waarheen maar ik ben al goed op weg!

 

Doremieke Bloemberg
Veiligheidsmelding: In & Outside blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder