U bent hier: Home  »  Inschrijfformulier
Ja, ik zet de stap

 

Klik op het pijltje rechts en geef aan welke stap je zet

Je ontvangt nu gelijk een bevestigingsmail. Super dat je er voor gaat en geweldig dat ik je mag helpen.
Ik neem nog even persoonlijk contact met je op. Een groet en een glimlach, Hetty

dit veld niet invullen s.v.p.

Reviews & Ervaringen

NLP coachtraject

Tijdens het coachtraject bij Hetty, bleef ik last houden van onverwerkte emoties.

Door middel van de EFT behandeling kwam ik tot mijn diepste gevoelens. Hierdoor kon ik ze aanraken, voelen en vrij laten. Na de behandeling was ik erg moe en had ik nog een aantal dagen wat versterkte lichamelijke reacties (zoals duizeligheid, hoge ademhaling en last van de blaas). Geleidelijk aan nam dit af. Alsof mijn lichaam het had opgeruimd. En zo voelt het nu ook. 

De onderwerpen die tijdens de EFT voorbij zijn gekomen, ervaar ik nu minder emotioneel. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor de andere punten waar ik nog tegenaan loop. Door de EFT heb ik oude, versterkte emoties dus kunnen loslaten.

 

I.S.

I.S.
NLP leiderschapstraining

Ik heb veel aan deze indivduele NLP leiderschapstraining en de begeleiding van Hetty gehad. Ik zit veel beter in mijn vel en heb eenhele andere manier van doen en denken ontwikkeld. Ook mjn communicatie is veel beter geworden en heb sta ik meer in mijn kracht. Ik ben echt gegroeid.

 

 

 

Ellen Wezendonk
Veiligheidsmelding: In & Outside blijft geopend onder strikte maatregelen ter verkoming en verspreiding van het COVID-19 virus.     Lees verder