U bent hier: Home  »  Referenties: Teamtraining
"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg"

Referenties: Teamtraining

PROVOET Veenendaal

Workshop van oordelen naar waarnemen.

Hetty heeft onlangs voor ProVoet een interactieve lezing gegeven over 'oordelen en waarnemen'. We organiseerden dit voor de mensen in onze (vakinhoudelijke) denktank. Mooi om van hen te horen dat Hetty zorgde voor een stukje bewustwording en zelfreflectie. Wij kijken terug op een geslaagde middag!
Loes Lemmens, senior beleidsmedewerker

BEDRIJFSTRAINING INSTALLATIEBEDRIJF VAN ’T HULLENAER BEMMEL

Klantgerichtheid is communicatie

We vonden de training die je hebt gegeven een stukje bewustwording van het eigen IK.
De manier waarop je staat en je houding kunnen een bepaalde uitstraling geven, waardoor iemand een ander beeld van je kan krijgen dan je wenst.
We vonden het een leuke en leerzame training.

Mireille en Yvonne van ’t Hullenaer

KINDERDAGVERBLIJF CRISTALLIJN BEUNINGEN

NLP communicatiecursus 3 dagdelen

Hoi Hetty,

Even kort, heel erg bedankt voor je workshop vandaag. Het was helemaal goed. Het was boven verwachting. Ik ben erg blij met de dag. En ik denk dat er voor iedereen iets is gebeurd, of aangeraakt zoals jij dat noemt, wat waardevol is, en daarvoor mijn dank. Ik mail je later nog over de verdere dingen en ervaringen.

Astrid Siahaya 

 

Onderwijs referenties

Beeckland College Vorden

Gastles NLP communicatieworkshop
Hetty heeft op onze VMBO school een gastles NLP communicatie en gedachtekracht gegeven in het kader van het vak LOB (loopbaan oriëntatie begeleiding).

Zij stelde zich voor aan iedere leerling, keek hen daarbij vriendelijk in de ogen en wist daarna iedere leerling bij naam te noemen wat er toe leidde dat zij zich echt “gezien” voelden. 
Ze legde uit hoe ze door middel van NLP (neuro linguïstisch programmeren) de namen zo snel kon onthouden.

Door verschillende oefeningen, die best spannend waren voor de leerlingen, werden zij zich bewust hoe communicatie werkt. Ook werd duidelijk hoe je door een positieve houding en gedachte sterker kunt overkomen maar je ook werkelijk sterker kunt voelen.

Enkele leerlingen hadden dit al eens geoefend in de sociale vaardigheidstraining, toch voegden de oefeningen veel toe mede omdat deze leerlingen nu ook konden ervaren dat het ook voor de wat stoerdere leerlingen best nog wel moeilijk kon zijn.

Hetty gaf deze les op een zeer toegankelijke en heldere manier en haar begrip en vriendelijkheid sloegen bij alle leerlingen aan. Ik hoop dat we in de toekomst nog eens met haar mogen samenwerken.

Hanneke ter Avest 2014

Rietveld Lyceum Doetinchem

Training communicatieve presentatie en sociale vaardigheden

Hetty heeft workshops (leren presenteren) en een training (m.n. representatie) verzorgd. Bewust worden en bij jezelf blijven zijn hierin kernwoorden. Het stimuleren van verschillen en mensen in hun kracht zetten waren hierbij uitgangspunten. De betrokkenheid van Hetty was hierin erg groot. Hetty wist snel verbinding te maken, een veilige sfeer te creëren en adequaat te reageren op een veranderende context. Het is erg prettig om met Hetty samen te werken.

Paddy Harbers, Rector Rietveld Lyceum (vmbo) in Doetinchem  2013/2014

De Ziep onderwijsspecialisten

Studiedag klassenassistenten NLP communicatie en van oordelen naar waarnemen

Ik heb veel tips gehad om uit mijn oordeel en uit invullen voor een ander te blijven.
Goed voor je eigen  “ik” en goed voor teambuiling. 
Marian Schipper

Ik heb meer inzicht in of je visueel, auditief of kinesthetisch bent ingesteld.
Ik zou deze cursus aanbevelen, omdat waar dan ook communicatie heel belangrijk is.
Carla

Het was een mooie combinatie van theorie en praktijk. Ik kan het geleerde meteen in praktijk brengen, zowel op school als privé.
Anita Haccou

Ik heb geleerd over het scheiden van taken en problemen en wat er wel en niet bij mij hoort. Het was erg leerzaam en verhelderend.  Het was leuk om tijdens de training een ander contact met een paar collega’s te hebben.
Esther Meijer

Ik heb inzicht in hoe het komt dat je op een bepaalde  manier leert/denkt doordat je een eigen communicatievoorkeur hebt. Ik heb de cursus als heel duidelijk, prettig en leerzaam ervaren. Er ontstaat bewustwording en het zet jezelf aan het denken.
Wendy Plucker

Heel zinvol om bewust te zijn van je eigen communicatie naar anderen en hier mee om te gaan.
Viona Olsman

Heel veel bewustwording vooral  over geen oordeel hebben, in een prettige sfeer en een goede manier van cursus geven.
Marloes Graafland

Ik ben me meer bewust van het belang van vragen stellen en de manier waarop we dingen zeggen (visueel, auditief, kinesthetisch).  Ik zou de cursus aanbevelen, vanwege de manier waarop er wordt geluisterd naar onze vragen en de wijze waar hierop wordt ingespeeld.
Ans

Nog meer bewustwording van jezelf en zin om te werken aan onbewust bekwaam te worden.
Henriëtte Booltink

Veluws College Cortenbosch

Gastles in economieklas over studie- en beroepenkeuze

Hallo Hetty, 

Nogmaals dank voor je inzet vandaag.

"Een onderwijsleergesprek waarin leerlingen worden uitgedaagd om na te denken over hun talenten en het beroep wat ze later willen uitvoeren. 
Hetty laat leerlingen nadenken over hun beroepswensen en zich daarbij hardop uitspreken wat ze daarvoor nodig denken te hebben. De insteek dat je met een positieve houding veel kunt bereiken is bij veel leerlingen bij gebleven." 

Astrid Liberg (docent-teamleider 3 kaderberoeps) 2014

Rietveld Lyceum Doetinchem

Training communicatieve presentatie en sociale vaardigheden

“door de veiligheid is alles bespreekbaar”

De cursus is mij aangeboden door mijn werkgever. Ik had vooraf geen specifieke verwachting van de cursus, ik stond er open in en wilde het maar op mij af laten komen. Natuurlijk wist ik wel op zekere hoogte wat ik kon verwachten, namelijk het aanleren van communicatieve skills en presentatie skills.

De uitleg die werd gegeven tijdens de cursus door Hetty was erg fijn, ze gebruikte niks geen dure woorden, waardoor alles snel bij mij doordrong.  De cursus duurde meerdere dagen, bij de derde training merkte ik dat ik onbewust veel van het trainingsmateriaal toepaste.

Voor mij was deze cursus een mooie leerervaring. Door de trainingsdagen heen merkte ik dat de groep steeds dichter naar elkaar toegroeide. Hierdoor voelde ik  mij heel erg op mijn gemak in de groep en niet te vergeten bij Hetty. De cursus heeft mij onbewust veel meer opgeleverd dat ik had gedacht. Natuurlijk kun je niet meteen al het trainingsmateriaal tegelijk toepassen, aangezien het hier gaat om een leerproces. Maar ik weet in ieder geval dat het de komende tijd mij ook nog  veel gaat opleveren.

Hetty geeft op een hele fijne manier de training. Je voelt je echt op je gemak bij haar, ze geeft je samen met de groep het gevoel dat alles bespreekbaar is.

Ik geef de cursus als cijfer een 9.5!

Yasmin Zonneveld Rietveld Lyceum (vmbo) in Doetinchem  2013/2014

Beursdag HAN Centrum voor Ondernemerschap

Strategieworkshop

Tijdens de beursdag van het Centrum voor Ondernemerschap van de HAN heb ik een strategieworkshop gevolgd bij Hetty Bosman van In & Outside.

Door de workshop kwam ik erachter dat ik nogal een denker ben, maar ook dat ik meer dan doen dan ik denk en me daardoor beter voel. Ik beoordeel de cursus met een 7 als cijfer.

Mats Arends 2012.

Kinderdagverblijf de Cristallijn Beuningen

NLP communicatiecursus

Hoi Hetty, heel erg bedankt voor je workshop vandaag. Het was helemaal goed. Het was boven verwachting. Ik ben erg blij met de dag. En ik denk dat er voor iedereen iets gebeurd, of aangeraakt zoals jij dat noemt, wat waardevol is, en daarvoor mijn dank.

 

Astrid Siahaya 2010

 

 

Klantreferenties

Teamtraining Workshop van oordelen naar waarnemen.
Hetty heeft onlangs voor ProVoet een interactieve lezing gegeven over 'oordelen en waarnemen'. We organiseerden dit voor de mensen in onze (vakinhoudelijke) denktank. Mooi om van hen te horen dat Hetty zorgde voor een stukje bewustwording en zelfreflectie. Wij kijken terug op een geslaagde middag! Loes Lemmens, senior beleidsmedewerker PROVOET Veenendaal
NLP Zomerweek Deze week heeft me veel inzichten gebracht in mijn manier van communiceren en de impact die dat kan hebben op anderen. Ook inzichten in waarom ik doe, zoals ik doe en dat je iedere dag opnieuw kunt beginnen, hebben me rust gegeven. Daarbij heb ik handvatten ontvangen die ik direct kan toepassen, zowel in mijn werk als in mijn privé omgeving. Door 5 dagen aangesloten met de NLP communicatie training bezig te zijn, heb ik het echt kunnen doorleven en dat maakt het voor mij een super ervaring die ik iedereen kan aanraden! Michelle Rijbroek-Hoeke AHOLD
“Wat uit het hart komt zal de ander raken”
 
 

In and Outside Coaching & Training

Wilhelminastraat 28a
6942BL , Didam
Gelderland
Je kunt mij bereiken op: 06 24981554

Contact opnemen kan altijd

Heb je een vraag, bel of mail gerust! Ik ben benieuwd naar jouw verhaal
Design & development by: Timeless Design