U bent hier: Home  »  Referenties: Coaching
"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg"

Referenties: Coaching

Linda Willemsen

“een ontmoeting met een mooi mens”.

Via mijn huisarts werd ik doorverwezen naar In & Outside. Ik had last van onrust in mijn leven en vooral onrust in mijn hoofd. Na een prettige kennismaking,  heb ik een NLP communicatiecursus en een 1 op 1 coachsessie gevolgd. Tijdens de cursus heb ik veel geleerd en heb ik mijn rust en energie teruggekregen.
Tijdens de 1 op 1 sessie heb ik ervaren hoe ik emoties kan beheren in plaats van beheersen.
Vanuit een veilige setting is Hetty er met een luisterend oor , een inzichtelijk gesprek en een kop thee.Wat het me in totaal heeft opgeleverd?  Rust, balans en inzicht !

NLP communicatiecursus / coaching
 

K.H. Cheng

“de sleutel ligt bij mij”
“Coaching bij Hetty is moeilijk te omschrijven. Je moet haar een keer gesproken te hebben om mijn cliché te geloven. De periode waarbij ik naar Hetty ging, was mogelijk een van de moeilijkste. Ondanks mijn gesloten houding, slaagde Hetty erin om me vertrouwen te geven. Sleutelwoorden om Hetty te beschrijven: eerlijk, warm, hartelijk, recht door zee en vertrouwt. Wat mij misschien nog het meest opviel, is dat ze de sleutel tot initiatieven (vb. vervolgafspraken) bij mij legde. Achteraf gezien was dat misschien wel het begin geweest van mijn herstel. Welgemeende dank voor je coaching en advies! 

Klantreferenties

NLP communicatiecursus Ik zat “vast” in mijn coachingsopleiding en was op zoek naar het goede gevoel en meer zelfvertrouwen. De cursus heeft me meer gebracht dan ik vooraf verwachtte. Ik heb mijn zelfvertrouwen hervonden, doordat ik meer rust in mijn hoofd heb gekregen. Hetty creëerde een veilige omgeving, waarin ik mezelf durfde te zijn. De cursus heeft me geleerd minder te oordelen over mensen en situaties, waardoor ik veel positiever denk. De cursus heeft me geleerd minder woorden te gebruiken, minder te denken en meer te gaan doen. Ik ben zaken gaan doen die ik langere tijd vooruitgeschoven heb. Ik durf weer te doen. Peter de Vries
NLP communicatiecursus “een ontmoeting met een mooi mens”.
Via mijn huisarts werd ik doorverwezen naar In & Outside. Ik had last van onrust in mijn leven en vooral onrust in mijn hoofd. Na een prettige kennismaking, heb ik een NLP communicatiecursus en een 1 op 1 coachsessie gevolgd. Tijdens de cursus heb ik veel geleerd en heb ik mijn rust en energie teruggekregen. Tijdens de 1 op 1 sessie heb ik ervaren hoe ik emoties kan beheren in plaats van beheersen. Vanuit een veilige setting is Hetty er met een luisterend oor , een inzichtelijk gesprek en een kop thee.Wat het me in totaal heeft opgeleverd? Rust, balans en inzicht ! NLP communicatiecursus / coaching Linda Willemsen
“Wat uit het hart komt zal de ander raken”
 
 

In and Outside Coaching & Training

Wilhelminastraat 28a
6942BL , Didam
Gelderland
Je kunt mij bereiken op: 06 24981554

Contact opnemen kan altijd

Heb je een vraag, bel of mail gerust! Ik ben benieuwd naar jouw verhaal
Design & development by: Timeless Design