U bent hier: Home  »  Referenties: Coaching
"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg"

Referenties: Coaching

Linda Willemsen

“een ontmoeting met een mooi mens”.

Via mijn huisarts werd ik doorverwezen naar In & Outside. Ik had last van onrust in mijn leven en vooral onrust in mijn hoofd. Na een prettige kennismaking,  heb ik een NLP communicatiecursus en een 1 op 1 coachsessie gevolgd. Tijdens de cursus heb ik veel geleerd en heb ik mijn rust en energie teruggekregen.
Tijdens de 1 op 1 sessie heb ik ervaren hoe ik emoties kan beheren in plaats van beheersen.
Vanuit een veilige setting is Hetty er met een luisterend oor , een inzichtelijk gesprek en een kop thee.Wat het me in totaal heeft opgeleverd?  Rust, balans en inzicht !

NLP communicatiecursus / coaching
 

K.H. Cheng

“de sleutel ligt bij mij”
“Coaching bij Hetty is moeilijk te omschrijven. Je moet haar een keer gesproken te hebben om mijn cliché te geloven. De periode waarbij ik naar Hetty ging, was mogelijk een van de moeilijkste. Ondanks mijn gesloten houding, slaagde Hetty erin om me vertrouwen te geven. Sleutelwoorden om Hetty te beschrijven: eerlijk, warm, hartelijk, recht door zee en vertrouwt. Wat mij misschien nog het meest opviel, is dat ze de sleutel tot initiatieven (vb. vervolgafspraken) bij mij legde. Achteraf gezien was dat misschien wel het begin geweest van mijn herstel. Welgemeende dank voor je coaching en advies! 

Klantreferenties

NLP communicatiecursus Hetty je bent heel betrouwbaar en straalt rust uit. In een fijne, toegankelijke en open sfeer breng jij je kennis en ervaring over aan ons. Met veel tips en tools die je direct in je leven, zowel prive als zakelijk, kunt toepassen. Ik ben weer een stukje dichter bij mezelf gekomen, ervaar meer (innerlijke) rust en ben veel nieuwe inzichten rijker. Een goed begin van mijn eigen reis. Ik weet nog niet waarheen maar ik ben al goed op weg! Doremieke Bloemberg
NLP Zomerweek Deze week heeft me veel inzichten gebracht in mijn manier van communiceren en de impact die dat kan hebben op anderen. Ook inzichten in waarom ik doe, zoals ik doe en dat je iedere dag opnieuw kunt beginnen, hebben me rust gegeven. Daarbij heb ik handvatten ontvangen die ik direct kan toepassen, zowel in mijn werk als in mijn privé omgeving. Door 5 dagen aangesloten met de NLP communicatie training bezig te zijn, heb ik het echt kunnen doorleven en dat maakt het voor mij een super ervaring die ik iedereen kan aanraden! Michelle Rijbroek-Hoeke AHOLD
“Wat uit het hart komt zal de ander raken”
 
 

In and Outside Coaching & Training

Wilhelminastraat 28a
6942BL , Didam
Gelderland
Je kunt mij bereiken op: 06 24981554

Contact opnemen kan altijd

Heb je een vraag, bel of mail gerust! Ik ben benieuwd naar jouw verhaal
Design & development by: Timeless Design